útoky a obrana

15.05.2013 11:24
Již několik let sleduji práci různých skupin a různých spolků a jednotlivců v oblasti magie - nelze oku uniknout, že jednou za čas se mezi nima objeví pocit útoku,
narušení prostoru, podivné ,,náhody,, - měnící se situace, pocit ohrožení domova a nebo naprosto neklidná zvířata - to jsou projevy nejčastější, ale poslední dobou se též setkávám u jedinců s projevem na fyzickém těle v podobě malých drobných modřinek posetých po těle, jako malé obtisklé mince /penízky bolesti/ - solar čakra u žen je více než jasná.
Nechci tu hovořit o věcech, co jste si dobrovolně přitáhli do života a máte za to zodpovědnost a že to nezvládáte, je zase jiná kategorie magie.

Je pravdou, že dneska už kdejaký břídil dokáže cosi vyplodit a taky Vám zaškvařit a nebudem tu machrovat stylem ,,ochranka to vykryje,, - vykryje Vám možná hrubohmotu, ale každý útok by měl především vnímat sám jedinec a umět s takovýma věcma naložit správně - a to bez vnímání a všímání si vlastního těla ať tady nebo tam těžko zvládne.

Takové ty útoky ve stylu voo - jsou
mnohem větší banalitou, tedy dle mého - než plně soustředěná a vytvořená síla určená a mířená proti Vašemu astrálnímu tělu. Nebo přímo vytvořený elementál či zvíře též vyslaný zničit, narušit, sejmout a vycucat.

Otázka na dnešek v mé v hlavě visí a to je, jak vnímáte a snášíte útoky a jaké s nima máte zkušenosti a též jak s nima naložíte ........